SUPER INDUSTRIE HANDZEEP WIT 600ML

garagezeep met schuurmiddel en crème

De Super Industrie Handzeep Wit is een verzorgende creme. Deze onderscheidende handcleanser bevat een uniek en krachtig schuurmiddel én een verzorgende crème. Onder invloed van de lichaamstemperatuur smelt de handcleanser snel op de handen en dringt diep in de poriën van de huid, waardoor zelfs het gemeenste en hardnekkigste vuil tijdens de normale handwasbeweging wordt losgemaakt en verwijderd. De handcleanser verwijdert veilig, snel en gemakkelijk olie, vet, teer, verf, druk- en stencilinkt, kleurstoffen, roet, grafiet, creosoot, aarde, grondvuil etc. De verzorgende crème in de handcleanser heeft een positief effect op de gezondheid van uw handen.

HÉ KLUSSER!

INFORMATIE NODIG?

Na een dagje klussen zien je handen er meestal niet uit. Ze zitten onder de verf, grond, vuil of andere shit. Laat die normale zeep dan maar links liggen. Daar ga je niks mee bereiken namelijk. Voor Super schone handen moet je met de Super Industrie Handzeep Wit aan de gang. Deze krachtige handzeep reinigt je handen tot diep in de porien. De meest hardnekkige vervuilingen krijg je van je handen door de lichte schuurkorrel die erin zit.
Om ervoor te zorgen dat je handen niet zo droog zijn als de Sahara woestijn na het wassen, hebben we een verzogende lotion toegevoegd aan de handzeep.

EN NU JIJ!

GA DIE HANDJES WASSEN

1. Handen niet nat maken

2. Breng de handzeep onverdund aan op de vervuilde handen

3. Schuur met de handen totdat het vuil loskomt

4. Vervolgens de handzeep van de handen wassen met water

PRODUCTSPECIFICATIES:

SUPER INDUSTRIE HANDZEEP WIT 600ML

SuperCleaners

JE HANDEN WEER SCHOON KRIJGEN? BESTEL DIRECT BIJ ONZE ONLINE VERKOOPPUNTEN

Bent u verkooppunt van dit product en wenst u ook vermeld te worden? Neem dan contact met ons op via: info@supercleaners.nl

INDUSTRIE HANDZEEP NODIG? HIER STAAT DIE KLAAR

   MEER MARGE

   VOOR SLIMME WINKELIERS!

   Hier komt men voor terug in de winkel!

   Super Cleaners

   HÉ WINKELIER, MAAK JE VERZAMELING COMPLEET!