Over ons

Het krachtigste totaalconcept voor de échte vakman!

Over ons

Het meest krachtige totaalconcept voor de échte vakman!

Over SuperCleaners RETAIL

SuperCleaners RETAIL is the new kid on the block. Sinds 2016 bieden wij een totaalconcept aan van professionele reinigingsproducten, onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Exclusief voor retailers in de doe-het-zelf-branche, ijzerhandel, bouw, groothandel en automotive. 

Het assortiment bestaat uit alle producten die een doe-het-zelver én vakman behoeft voor, tijdens of na de klus. In ons laboratorium worden de krachtige reinigers van SuperCleaners met uiterste zorg ontwikkeld voor deze toepassingen. We garanderen de hoogste kwaliteit van de markt. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd middels specifieke grondstofkeuze en een bovengemiddeld gehalte vaste stoffen. Het resultaat: Dé Professionele Oplossing voor jouw klus! 

Maar SuperCleaners gaat verder… Lees hieronder wat onze unieke aanpak is: 

Verhoog jouw afzet met ons complete concept voor de winkelier

Ons concept bestaat uit de beste producten die volledig worden geproduceerd in Nederland. Dat zie je terug in onze huisstijl. De verpakking bestaat uit de herkenbare rode dop met witte fles. Daarmee is het product direct herkenbaar voor de doelgroep.

Als je leverancier bent van SuperCleaners, heb je gegarandeerd professionele producten en 24/7 ondersteuning bij klantvragen. Samen zorgen we er namelijk voor dat jij iedere klant volledig kunt ontzorgen met superproducten.

SuperCleaners-concept

Bewezen krachtige producten voor maximaal resultaat

Alle producten zijn specifiek samengesteld en bevatten een bovengemiddeld percentage werkzame stoffen, wat leidt tot een onderscheidende en professionele kwaliteit. Daarmee bieden we bewezen de meest krachtige producten voor elke vakman. 

 

Producten die de klus maximaal klaren. Dat is waar SuperCleaners voor staat. Wij leveren voor elke klus binnen en buitenshuis de meest krachtige oplossing!

Ons activatieplan is uniek:

Als slimme inkoper of winkelier wil je renderende meters. Je wilt een onderscheidend assortiment bieden. je wilt niet concurreren met 4 andere shops in jouw omgeving.

Wij geven de macht weer aan de winkelier. Iedere fles SuperCleaners wordt exclusief via de (online) toonbank van de DIY en technische groothandels verkocht. En samen met jou, gaan we een maximale afzet! Hoe?

Ieder verkooppunt krijgt een plan op maat. Een plan hoe we het merk SuperCleaners gaan activeren. Denk hierbij aan:

 • Social media
 • Online advertising 
 • Emailmarketing
 • Instore promoties en POS 
 • Dealerdagen 
 • Toffe winacties
 • En veel meer! 

Wist je bijvoorbeeld dat er elke maand 5500x op krachtige ontstopper gezocht wordt? Samen trekken we deze zoekers naar jouw winkel!

Neem vrijblijvend contact op en/of download onze marketingbrochure.

 

Deze verkooppunten gingen jou voor

SuperCleaners is onder andere verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten. Klik op de button: "Vind hier gemakkelijk je verkooppunt" voor je dichtstbijzijnde verkooppunt.

Gratis onze productcatalogus ontvangen?

Wil je meer weten van onze producten? Vul onderstaande gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend onze productcatalogus!

Wat kun je verwachten?

 • Over SuperCleaners
 • Inzicht in ons complete assortiment
 • Unieke maatwerk marketing voor winkeliers
 • Schappenplannen voor een optimale winkelbeleving

MEER MARGE

VOOR SLIMME WINKELIERS!

Ruim 500 winkeliers kiezen voor SuperCleaners Retail

De SuperCleaners schoonmaakproducten, onderhoudsproducten en technische vloeistoffen en  zijn de krachtigste oplossing op de markt. Slimme inkopers kiezen voor SuperCleaners Retail.