SUPER verfafbijt (1)

SUPER Verfafbijt 750ML

pRODUCT VOOR HET VERWIJDEREN VAN OUDE VERFLAGEN, SIERPLEISTER EN COATINGS

De Super Verfafbijt is een veilige, niet brandbare pasta die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van oude verflagen, coatings en sierpleister. Het product dient aangebracht te worden met een kwast of roller. Lees hieronder verder of de productspecificaties en gebruiksaanwijzing

HÉ KLUSSER!

INFORMATIE NODIG?

De Super Verfafbijt is een absoluut veilige, onbrandbare, klevende pasta. Deze PH neutrale verfafbijt is geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten coatings, lijm, sierpleister van bijna alle oppervlakken. De Super Verfafbijt is niet brandbaar en bevat geen zuren, logen, gevaarlijke stoffen of conserveringsmiddelen. Het product is zowel binnen als buitenshuis te gebruiken bij een temperatuur niet lager dan -8 graden. Zeer intensief zonlicht en harde wind kunnen ervoor zorgen dat het afbijtmiddel te snel droogt.

EN NU JIJ!

GAS OP DIE KLUS

1. Zet altijd eerst een proefstukje om te zien of je de gewenste afwerking krijgt. Dit kan per ondergrond en coating verschillen.

2. Bij gebruik van een kwast raden wij er een aan met natuurlijke haren

3. Breng de Super Verfafbijt ruim aan op de te verwijderen coating/sierpleister. (de laag moet dikker zijn dan de laag die je wilt verwijderen)

4. Bij pleisterwerk kan de Super Verfafbijt het beste een nacht blijven staan om in te trekken. Het is gebruikelijk om het object na het aanbrengen van het product in te pakken met folie. Hierdoor droogt het product niet uit.

5. Opgeloste coating of sierpleister kan verwijderd worden met een verfkrabber, plamuurmes, harde borstel of hogedrukreiniger (60 tot 90 graden)

6. Wij adviseren bij buitengevels om van onder naar boven te werken.

PRODUCTSPECIFICATIES:

SUPER Verfafbijt 750ML

SuperCleaners

Bent u verkooppunt van dit product en wenst u ook vermeld te worden? Neem dan contact met ons op via: info@supercleaners.nl

   MEER MARGE

   VOOR SLIMME WINKELIERS!

   Super Cleaners

   ÓÓK VOOR DE VERFKLUS

   VERSTOPPING SNEL VERHELPEN? BESTEL DIRECT BIJ ONZE ONLINE VERKOOPPUNTEN