SUPER SANITAIR ONTSTOPPER 1L

Voor alle Sanitairafvoeren

SUPER Sanitair Ontstopper is de krachtigste ontstopper voor consumenten. Dit product lost alle organische verstoppingen op zoals: Haar, papier, kalk, etensresten, zeep, vet, koffiedik, enz. De ontstopper tast geen lood, koper of pvc-afvoersystemen aan. Advies: Bij preventief gebruik wordt een beschermende laag in de leidingen aangebracht, zodat verstoppingen minder snel voorkomen.

HÉ ONTSTOPPER!

INFORMATIE NODIG?

De afvoer van je sanitair heeft het maar zwaar te verduren. Dagelijks krijgen ze te maken met haar, papier, zeepresten en andere vervuiling. Je kan jezelf voorstellen dat een verstopping onoverkomelijk is.

De Super Sanitair ontstopper is in dat geval je beste vriend. Voor huis en thuisgebruik, is de Super Sanitair ontstopper ongetwijfeld de meest krachtige ontstopper. We hebben er in ons lab alles aan gedaan om zoveel mogelijke krachtige grondstoffen toe te voegen, zodat jij thuis snel die vervelende afvoer kunt verhelpen.

Het product is geheel veilig voor je afvoerleidingen! Ook wel fijn om te weten natuurlijk 😉 

EN NU JIJ!

GAS OP DIE ONTSTOPKLUS.

Verhelp iedere verstoppingen conform onderstaande handleiding:

1. Haal overtollig water zoveel mogelijk uit bijvoorbeeld de wasbak

2. Giet vervolgens 250ML kokend water in de afvoer

3. Giet 500ML Super Keuken Ontstopper direct in de afvoer

4. Laat de ontstopper inwerken. bij een kleine verstopping circa 20 minuten. bij een hardnekkige verstopping tot 24 uur laten inwerken

5. Na het inwerken naspoelen met heet water

Waarschuwing: Gebruik de Super Ontstopper nooit in combinatie met andere producten, hierdoor kunnen gevaarlijke reacties ontstaan. Gebruik de Super Ontstopper uitsluitend indien uw afvoer in goede en lekdichte staat verkeerd. Indien u gebruik maakt van een loodgieter, vermeldt dat u dit product heeft gebruikt.

PRODUCTSPECIFICATIES:

SUPER SANITAIR ONTSTOPPER 1L

SuperCleaners

VERSTOPPING SNEL VERHELPEN? BESTEL DIRECT BIJ ONZE ONLINE VERKOOPPUNTEN

Bent u verkooppunt van dit product en wenst u ook vermeld te worden? Neem dan contact met ons op via: info@supercleaners.nl

ONTSTOPPER NODIG? HIER STAAT DIE KLAAR

   MEER MARGE

   VOOR SLIMME WINKELIERS!

   De nieuwste en krachtige consumentenontstopper in jouw winkel!

   HÉ WINKELIER, MAAK JE VERZAMELING COMPLEET!