SUPER ONTVETTER 500ML

Krachtige universele ontvetter & reiniger

SUPER Ontvetter is een krachtige multi ontvetter. Dit product is een zeer krachtig, multifunctioneel inzetbaar reinigingsmiddel. Dringt diep door de opgehoopte vetlaag en breekt met de moleculaire structuur van vuil en vet af. Tevens is de SUPER Ontvetter bijzonder geschikt voor het ontvetten van vele verschillende oppervlakken.

HÉ VAKMAN!

INFORMATIE NODIG?

De Super Ontvetter is een krachtige en professionele ontvetter voor o.a. het reinigen en ontvetten van keukens, afzuigkappen, fornuis etc.

Het product zit verpakt in een duurzame fles met 100% concentraat. Het product dien je zelf te mengen met water. We adviseren voor dagelijks gebruik een verhouding van 1:20 en voor heavy duty klussen 1:10.

Doordat het 100% concentraat is kan je met 500ML tot wel 5L kant en klaar schoonmaakmiddel maken. Dat is nog eens fijn voor de portemonnee en milieu! Milieu? Jazeker, want je hebt 50x minder afval, minder plastic, minder transport en ga zo maar door! 

EN NU JIJ!

GAS OP DIE SCHOONMAAKKLUS

De Super Ontvetter is een sterk geconcentreerd product.

1. Meng het product in een SUPER Sprayflacon of emmer voor 10% met Super Ontvetter en vul het overige aan met water (90%)

2. Spray/breng het product aan op de vervuiling

3. Laat het kort intrekken

4. Wrijf de vervuiling van het oppervlak met een spons of doek

Tip: Een langere inwerktijd en warm water hebben een positief effect op de werking van het product.

 

PRODUCTSPECIFICATIES:

SUPER ONTVETTER 500ML

SuperCleaners

ONTVETTER NODIG? BESTEL DIRECT BIJ ONZE ONLINE VERKOOPPUNTEN

Bent u verkooppunt van dit product en wenst u ook vermeld te worden? Neem dan contact met ons op via: info@supercleaners.nl

ONTVETTER NODIG? HIER STAAT DIE KLAAR

   MEER MARGE

   VOOR SLIMME WINKELIERS!

   Goed voor milieu en portemonnee

   Super Cleaners

   HÉ WINKELIER, MAAK JE VERZAMELING COMPLEET!