SUPER CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR 1l

Verwijdert cement(sluier) en mortsel(resten)

Super Cementsluierverwijderaar is geconcentreerd en extreem krachtig. De Super Cementsluier-Verwijderaar verwijdert cementsluier, verhard bouwvuil, roest en kalk van diverse ondergronden, zoals tegels, plavuizen, gevels en vloeren. Dankzij de professionele kwaliteit, verwijdert het product de cementsluier binnen enkele minuten. Het product is tevens een diepte-reiniger voor uw voegen. 

HÉ BOUWVAKKER!

INFORMATIE NODIG?

Is eindelijk die bouwklus klaar, is het nog 1 vuile bende…. De muren, tegels en vloer zitten onder de Cementsluier, specie, kalk en stof. Maar je hebt natuurlijk geen zin om na je bouwklus uren lang te moeten gaan schrobben en schuren. Door de professionele kracht van de Super Cementsluierverwijderaar wordt het schoon achterlaten van je bouwklus een heel stuk makkelijker. binnen enkele minuten wordt alle vuil losgeweekt, waarna het makkelijk te verwijderen is.

EN NU JIJ!

GAS OP DIE KLUS

1. Meng de Super Cementsluier-Verwijderaar met water tot een verdunning van maximaal 1L product op 20 L water

2. Maak het oppervlak nat met schoon water en breng vervolgens de verdunde Super Cement-Verwijderaar aan

3. U kunt het product aanbrengen met een spons, doek of dweil

4. Laat het product vervolgens circa 5 minuten inwerken (niet indrogen) waarna u de oppervlakte kunt reinigen met een borstel of spons

5. Vervolgens goed naspoelen met schoonwater, zodat er geen product meer op de ondergrond zit

Let op: Gedurende de inwerkperiode van het product, dient het te reinigen oppervlak nat gehouden te worden met de verdunde Super Cementsluier Verwijderaar. Bij zware vervuiling dient de behandeling herhaald te worden. Het product nooit op kalkhoudende ondergronden gebruiken, zoals natuursteen en marmer. Deze ondergronden kunt u het beste reinigen met de Super Ontvetter.

 

PRODUCTSPECIFICATIES:

SUPER CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR 1L

SuperCleaners

CEMENTSLUIER VERWIJDERAAR NODIG? BESTEL DIRECT BIJ ONZE ONLINE VERKOOPPUNTEN

Bent u verkooppunt van dit product en wenst u ook vermeld te worden? Neem dan contact met ons op via: info@supercleaners.nl

CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR NODIG? HIER STAAT DIE KLAAR

   MEER MARGE

   VOOR SLIMME WINKELIERS!

   Hier komt men voor terug!

   Super Cleaners

   HÉ WINKELIER, MAAK JE VERZAMELING COMPLEET!