Hoe haal je graffiti weg?

Een muur, elektriciteitskast, verkeersbord of ander oppervlak is beklad met graffiti. De vraag die je jezelf dan stelt, is hoogstwaarschijnlijk: hoe haal je deze graffiti weg? Het antwoord erop is simpel. Je hebt namelijk een krachtige reiniger, een blokkwast en het liefst een hogedrukspuit nodig. Met deze tools kun je afrekenen met iedere ongewenste graffiti. Heel vervelend als iemand anders met graffiti in de weer is geweest en diverse eigendommen van jou heeft beklad. Kom er in dit informatieve artikel achter hoe je graffiti snel kunt schoonmaken en geniet weer van een schoon oppervlak.

Met dit product haal jij graffiti van elk oppervlak

Hoe haal je graffiti weg? Hét antwoord op deze vraag is de Super Graffiti Verwijderaar. Deze krachtige en professionele reiniger zorgt ervoor dat je alle ongewenste graffiti binnen een zeer korte tijd kunt schoonmaken. Zo zie je na de schoonmaakklus niks van de graffiti die eerder op het oppervlak zat. De graffitiverwijderaar is sterk geconcentreerd en biologisch afbreekbaar. Het product is dus niet schadelijk voor het milieu. Bovendien kun je het gebruiksvriendelijke product makkelijk gebruiken op veel ondergronden, waaronder stenen, metaal, elektriciteitskasten en verkeersborden. Aangezien de gel pasteus is, kun je er ook zuigende ondergronden mee behandelen.

zelf graffiti verwijderen

Super Graffiti Verwijderaar

Stappenplan: hoe haal je graffiti weg?

Je weet nu welk product je nodig hebt voor jouw schoonmaakproject. Het is tijd om gas te geven op de klus. Lees onderstaande stappen door en kom erachter hoe je graffiti weghaalt.

 

  1. Breng met een blokkwast voldoende graffitiverwijderaar aan op de vervuiling.
  2. Laat de verwijderaar acht tot tien minuten intrekken.
  3. Spoel de vervuilde plek af met warm water, het liefst water van 80 ºC. Een hogedrukspuit kan ervoor zorgen dat je de graffiti makkelijker kunt verwijderen.
  4. Voorzie de ondergrond direct na de klus met een van onze impregneermiddelen. Zo voorkom je nieuwe graffiti.

 

Let op: je kunt de graffitiverwijderaar niet gebruiken in de volle zon of als het kouder is dan 4 ºC. In elke andere weersomstandigheid is het geen enkel probleem en kun jij met volle kracht aan de slag met de schoonmaakklus.

Ga aan de slag met deze krachtige verwijderaar

Hoe haal je graffiti snel en makkelijk weg? Het antwoord op die vraag weet jij nu na het lezen van dit artikel. Bestel de Super Graffiti Verwijderaar bij een van onze (online) verkooppartners en verwijder binnen enkele dagen de ongewenste verfplekken. Als je vragen hebt over de werking van het product, mag je uiteraard contact opnemen met de verkooppartner of met onze klantenservice. Wij helpen je graag! Hoe eerder je de graffiti schoonmaakt, hoe minder aantrekkelijk het voor andere vandalisten is om aan de slag te gaan met graffiti. Geef daarom snel gas op deze klus en geniet lang van een schoon oppervlak!

Scoor onze krachtige graffiti verwijderaar en verwijder graffiti van iedere muur!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe product lanceringen, acties, tips en adviezen.