fbpx

Product Introductie

Product Introductie:

SuperCleaners introduceert de Super Heavy Cleaner! Een extreem krachtige ontvetter & reiniger die afrekent met alle lichte en zware vervuiling. Het product is verpakt in een spuitfles waardoor men het direct kan toepassen

De professionele reinigers en ontvetters van SuperCleaners waren tot nu toe enkel leverbaar in concentraat waarbij u de producten zelf aanmengt met water. Op verzoek van onze klanten introduceert SuperCleaners de gebruiksklare Heavy Cleaner. Bij uitstek geschikt voor in de werkbus of uw voorraadkast. Hierdoor heeft u altijd een oplossing voor handen voor alle veelvoorkomende vervuilingsproblemen.

Super Heavy Cleaner is afgeleid van de Super Industriereiniger en Super Ontvetter. Dit zijn professionele ontvetters en reinigers uit het SuperCleaners assortiment. Het product bevat een zeer hoog percentage actieve stof waardoor de Heavy Cleaner diep tot in de vervuiling doordringt. Met een doek of spons kunt u vervolgens de meest zware vervuiling snel en gemakkelijk verwijderen. De professionele reiniger Heavy Cleaner is bij uitstek geschikt voor het reinigen van olie, nicotine, verfspatten en alle overige soorten vervuiling. Het is tevens de oplossing voor het reinigen van afzuigkappen, verwijderen van vlekken in tapijt, het ontvetten van keukens. Ook metalen, trespa, stoffen en kunststofondergronden kunt u reinigen met de Super Heavy Cleaner.

De voordelen van de professionele Super Heavy Cleaner:

 • Gebruiksklare krachtige reiniger
 • Geschikt voor lichte en zware vervuiling
 • Toepassing gebieden zijn de werkplaats, garage, keuken, vloeren, bekleding, trespa, kunststof.
 • Tevens toepasbaar voor het reinigen van gereedschap, onderdelen en metalen.
 • Niet brandbaar, niet toxisch, veilig in gebruik, milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar
 • Leverbaar vanaf februari 2019.

 

 

Bouwbeurs 2019 – SuperCleaners

Van 4-8 februari staat SuperCleaners op de Bouwbeurs in Utrecht. Hier presenteren wij ons concept met professionele onderhoudsproducten aan de Nederlandse bouwbranche.

Beursactie: Ook deze keer pakt SuperCleaners uit met een SUPER beursactie. Dit betekent veel voordeel voor u als retailer en voor u als eindgebruiker. Bezoek ons op stand F102 en profiteer mee!
Natuurlijk bent u ook welkom voor gratis (reinigings)advies, koffie en merchandise.

 

 

 

 

Beursagenda SuperCleaners

In Q3 en Q4 2018 staan er diverse beurzen op de agenda. Als eerste staat de ”vakinstallatiedagen” te Hardenberg op de agenda. In 2017 stond SuperCleaners voor het eerst op deze beurs en wegens succes zijn we ook in september 2018 weer vertegenwoordigd. Het concept met professionele onderhoudsproducten en technische vloeistoffen zal gepresenteerd worden aan de Nederlandse installatiebranche.

Op 16 september start de 3-daagse THR beurs te Apeldoorn. Tijdens dit event zal SuperCleaners het DIY concept presenteren aan de Nederlandse Retail. met productdemonstraties, productvideo’s en conceptuitleg zullen we de Nederlandse Retail overtuigen van de voordelen van ons DIY concept. En dat zijn veel voordelen!

Op 25 september staat SuperCleaners voor de eerste keer op de UGV – Uw groene vakwinkel beurs. UGV bestaat uit 165 filialen door heel Nederland. UGV is een keten van groothandels in DIY, tuin en dier. Diverse filialen hebben de producten van SuperCleaners opgenomen.

In september en oktober 2018 staat SuperCleaners op diverse eendaagse events bij diverse technische groothandels. We zijn o.a. vertegenwoordigd bij de (technische) groothandels Holtgrefe, Van Walraven en Van Buuren. Gedurende deze events promoten we onze professionele reinigingsproducten aan de vakman.

In oktober 2018 neemt SuperCleaners deel aan het DRB combi-event op de Bouwcompleet 2018 te Hardenberg. Tijdens deze 3-daagse beurs is er een samenwerking tussen de 3 technische groothandels Van Dijk, Raadsma en van Buuren én haar leveranciers. In 2017 was SuperCleaners voor het eerst vertegenwoordigd op dit event en wegens succes staan we er in oktober 2018 weer!

Beursactie: natuurlijk pakken wij dit kwartaal weer uit met SUPER beursacties. Enerzijds betekent dit extra voordelen voor de retailers en anderszijds extra voordeel voor de eindgebruikers. Bezoek ons tijdens één van onderstaande events en profiteer mee. Natuurlijk ben tu ook welkom voor gratis (reinigings)advies, koffie en merchendise!

Beursagenda:

6 september (donderdag): Holtgrefe event

6 september (donderdag): Informatiemarkt Van Walraven te Mijdrecht

11 -13 september: Vakinstallatiedagen te Hardenberg

13 september (donderdag): Holtgrefe event

16-18 september: THR DIY beurs

20 september (donderdag): Holtgrefe event

22 september (zaterdag): Europart baliedag te Apeldoorn

27 september (donderdag): Holtgrefe event

27 september (donderdag): Van Buuren baliedag te Zwolle

3 oktober (woensdag): Van Buuren baliedag te Doetinchem

9 – 11 oktober: Bouwcompleet 2018 te Hardenberg. DRB Combi Event.

 

 

 

Advies op maat

Bent u op zoek naar Dé Professionele Oplossing voor uw vervuilingsprobleem? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze product demonstrateurs en wij testen bij u op locatie welk product voor u de oplossing biedt. SuperCleaners heeft onder andere Dé Professionele Oplossing voor:

 • verstoppingen in toilet en urinoir
 • verstopte afvoerbuizen, doucheput en wasbak
 • stankoverlast
 • hardnekkige kalk op sanitair
 • kalkopbouw in buizen, warmtewisselaars of overige installaties
 • bekladdingen binnen of buiten
 • vlekken in bekleding, stoffen, vloeren.
 • verkleurde kitranden, sanitair, voegen, plafonds
 • vetproblemen in (groot)keukens, afzuigkappen, horeca-vloeren
 • vet, olie en industriële vervuiling
 • aanslag op zonnepanelen
 • ingebrande vetten, roetaanslag, nicotine.
 • nog veel meer…

Wij vernemen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn:

E: info@supercleaners.nl

T: 0654785315

 

SuperCleaners op de Installatie Vakbeurs!

Op 12, 13 en 14 september 2017 vindt alweer de 18e editie van de Installatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Hardenberg en Supercleaners is erbij! Dit is dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche!

Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmaterialen, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen zijn allemaal aanwezig. Kortom alle segmenten binnen de installatie branche zijn vertegenwoordigd inclusief SuperCleaners! 

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij SuperCleaners (stand 305) tussen 13:00 en 21:00. 

Afbeeldingsresultaat voor vakbeurs installatie

 

Actie Megasept Super Groenverwijderaar verlengd!

Wegens groot succes hebben wij onze actie Megasept Super Groenverwijderaar 1+1 Gratis verlengd.

Actie Supercleaners 1+ 1 Groen Actie SuperGroenstand2.0

Ons product is tot tweemaal toe sterker dan de bekende A-merken (100 Gram/L). Hierdoor verwijdert u snel, gemakkelijk en zonder te boenen alle groene aanslag op alle type ondergronden en natuurlijk ook op bijvoorbeeld tuinmeubels en stenen terras. Megasept Super Groenverwijderaar is dan ook dé professionele oplossing tegen hardnekkig groen.

Bij aankoop van 1 fles krijgt u dan ook 1 fles GRATIS en betaalt u géén verkoopadviesprijs van € 25,90 maar slechts € 12,95 inclusief BTW.

Voor de consument hebben wij bij aankoop nog een leuke actie waarbij diverse prijzen te winnen vallen, waaronder een tuinset t.w.v. € 250,-. Uw klanten kunnen op de website bij www.supercleaners.nl/contact hun gegevens invullen. Al deze gegevens worden verzameld waarna de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

De actie geldt voor de maanden maart en april 2017, op = op.

U vindt onze producten in de welbekende displays bij deze verkooppunten.

Megasept Super Groenverwijderaar

Aan het begin van het voorjaar hebben veel plaatsen in de tuin lange tijd geen zon gehad waardoor de mossen en algen veel kans hebben gehad om te groeien. Het verwijderen van deze groene aanslag is dan ook echt een klusje voor het voorjaar wanneer je weer gebruik wilt gaan maken van je terras of balkon. Een klus die met de Megasept Super Groenverwijderaar zonder veel moeite zo gedaan is

De Megasept Super Groenverwijderaar is enorm geconcentreerd en rekent snel af met alle vormen van groene aanslag op o.a. trottoir, oprijlaan, gevels, zonwering, hout, (tuin)meubilair en overige oppervlakken. Het product is uitermate geschikt voor professioneel en niet-professioneel gebruik.

SuperGroenstand2.0Megasept Groenverwijderaar 1L

THR Beurs 2017

Supercleaners zal vertegenwoordigt zijn op de aankomende THR Beurs te Apeldoorn. De beurs zal plaatsvinden op zondag 29 januari van 11:00 tot 17:00, 30 januari en 31 januari van 17:00 tot 22:00.

SuperCleaners nu in meer dan 60 winkels te koop!

SuperCleaners kan u met trots mededelen dat wij nu in meer dan 60 verkooppunten in Nederland te koop zijn! Met ons brede aanbod probleemoplossers kunt u altijd een oplossing vinden voor ieder vervuilingsprobleem! Onze partners voorzien u graag van advies, informatie en overige hulp met betrekking tot het gebruik van onze SuperCleaners.